Rólam

2001-ben kezdtem könyvelői pályafutásom egy nemzetközi cégcsoport könyvelésén. Az azóta eltelt években folyamatosan arra törekedtem, hogy minél több tudást sajátítsak el, célom mindig az volt, hogy munkámat a lehető legtökéletesebben lássam el.

2002-ben megszereztem mérlegképes könyvelői végzettségem, s az eltelt időben folyamatosan részt vettem szakmai továbbképzéseken, új kompetenciákat sajítottam el és eközben többféle vállalkozást könyveltem az oktató, szolgáltató tevékenységűtől a kereskedelmiig.

Könyvelő vállalkozásom azért alapítottam, hogy mérlegképes könyvelőként, vezető könyvelőként megszerzett tudásom további ügyfeleim szolgálatába állítsam. Célom, hogy partnereim részére precíz, pontos, jogszabályoknak megfelelő szolgáltatást nyújtsak. Hiszek abban, hogy a könyvelők munkája nem csupán adatok rögzítése, adók számítása, bevallása, hanem éppúgy része a vállalkozások tevékenységének segítése a jogszabályoknak megfelelő adóoptimalizálással, mellyel elkerülhető a túladózás, és elősegíthető a vállalkozások nyereségesebbé tétele. 

Sajtó: 

https://konyvelok.hu/interju/szecsi-robert-istvan-interju