Bemutatkozás

Üdvözlöm! 

Szécsi Róbert István vagyok. 

2001-ben kezdtem könyvelői pályafutásom egy nemzetközi cégcsoport könyvelésén. Az azóta eltelt években folyamatosan arra törekedtem, hogy minél több tudást sajátítsak el, célom mindig az volt, hogy munkámat a lehető legtökéletesebben lássam el.

2002-ben megszereztem mérlegképes könyvelői végzettségem, s az eltelt időben folyamatosan részt vettem szakmai továbbképzéseken, új kompetenciákat sajítottam el és eközben többféle vállalkozást könyveltem az oktató, szolgáltató tevékenységűtől a kereskedelmiig.

A folyamatos növekedésnek köszönhetően 2020-tól irodánk újabb könyvelő kollégával bővült, s emellett jogi szakemberekkel is partneri viszonyban áll, hogy az esetleges jogi jellegű kérdésekben hathatós közreműködéssel segíthessük ügyfeleink tevékenységét.

Könyvelő vállalkozásom azért alapítottam, hogy mérlegképes könyvelőként, vezető könyvelőként megszerzett tudásom további ügyfeleim szolgálatába állítsam. Célom, hogy partnereim részére precíz, pontos, jogszabályoknak megfelelő szolgáltatást nyújtsak. Hiszek abban, hogy a könyvelők munkája nem csupán adatok rögzítése, adók számítása, bevallása, hanem éppúgy része a vállalkozások tevékenységének segítése a jogszabályoknak megfelelő adóoptimalizálással, mellyel elkerülhető a túladózás, és elősegíthető a vállalkozások nyereségesebbé tétele. 

Sajtó: 

https://konyvelok.hu/interju/szecsi-robert-istvan-interju